Collectie     Nederlands Deutsche Sprache
Terug naar Dutch Leather CollectionPrijzen kunt u via e-mail aanvragen.

bank new york da silva deluxe leer

Da Silva de Luxe leder / Softleder

Da Silva de Luxe leder is een gewaxt leder met een strakke glanzende optiek. De verfijnde optiek dankt dit leder aan zijn specifieke nalooling en lichte vintage effect. Hierdoor zijn ook de kleur-schakeringen ontstaan in de huid die dit leder maken tot wat het is. Da Silva de Luxe leder is gefinisht met een prachtige wax waardoor het leder zacht aanvoelt en tevens een warm en zijdezacht gevoel heeft.

Kleurnuances en-verschillen in de huid, tussen de huiden en tussen de partijen runderhuiden zijn kenmerkend en onvermijdelijk voor dit type leder. Het heeft een semi-open nerfstructuur waarbij kleur en optiek in de loop der tijd zouden kunnen veranderen door gebruik en door licht. Ook de natuurlijke kenmerken zoals mestvlekken, schrammen, insectenbeten enz. zijn duidelijk terug te zien in dit leder. Puur natuur! Iedere vierkante meter is uniek! Verschil in grip, nerfbeeld en zachtheid zijn het bewijs van echtheid en zijn medebepalend voor dit speciale en onderscheidende leder.


Da Silva de Luxe - Kleuren
da silva de luxe cognacCognac
 
da silva de luxe donkerblauwDonkerblauw
 
da silva de luxe antracietAntraciet
 
da silva de luxe bordeauxBordeaux
 
 Colorado leder

Colorado leder is een ledersoort met een microvezel toplaag. Bij dit leer wordt op de ruwe onderlaag van de runderhuiden een microvezelstof toplaag wordt gedrukt. Deze toplaag geeft het leder een twee kleuren effect met de looks van een suede leer. Het twee kleuren effect draagt bij aan het romantische karakter van het leder.

Het Colorado leder is zeer onderhoudsvriendelijk. De toplaag van microvezelstof is ijzersterk en eenvoudig te reinigen. Het is een ideale bekleding voor gezinnen met kinderen en huisdieren.


Colorado leer - Kleuren
da silva de luxe cognacCognac
 
da silva de luxe cognacLichtbruin
 
da silva de luxe cognacDonkerbruin
 
da silva de luxe cognacGrijs
 
da silva de luxe cognacAntraciet
 
 
 
 
 
 

Dutch Leather Collection - lederen bank New York


lederen bank new york da silva de luxe leder

Design bank New York met soft Da Silva Deluxe leder cognac

De bank New York kenmerkt zich door het robuuste design en is een echte blikvanger in uw woonkamer. De bekleding met het Da Silva de Luxe maakt het plaatje helemaal compleet!

Maar het belangrijkste is het hoogwaardige zachte zitcomfort. Aangezien dit moeilijk onder woorden gebracht kan worden, nodigen we u uit om in alle rust dit comfort in onze showroom te ervaren. We staan voor u klaar om u te adviseren over de verschillende maten, kleuren en andere leersoorten of stoffen waarin deze bank te verkrijgen is.


Product informatie:
- Opbouw: massieve houtdelen en mdf
- Zitkussen: HR koudschuim soft vulling op nozagvering
- Rugkussens: siliconenstaafjes
- Poten: metalen poten in chroom of zwart
- Afwerking kussens: gevouwen naden
- Meekleurend garen of kontrast garen


Afmetingen
New York (BxHxD)

1 zits 95x86x100
2 zits 197x86x100
3 zits 217x86x100
4 zits 237x86x100
Hocker 87x44x87


Voor prijzen of vragen zijn we u graag per e-mail of telefonisch tot dienst!