Collectie     Nederlands Deutsche Sprache
Terug naar Dutch Leather CollectionPrijzen kunt u via e-mail aanvragen.

bank Hamburg da silva deluxe leer

Da Silva de Luxe leder / Softleder

Da Silva de Luxe leder is een gewaxt leder met een strakke glanzende optiek. De verfijnde optiek dankt dit leder aan zijn specifieke nalooling en lichte vintage effect. Hierdoor zijn ook de kleur-schakeringen ontstaan in de huid die dit leder maken tot wat het is. Da Silva de Luxe leder is gefinisht met een prachtige wax waardoor het leder zacht aanvoelt en tevens een warm en zijdezacht gevoel heeft.

Kleurnuances en-verschillen in de huid, tussen de huiden en tussen de partijen runderhuiden zijn kenmerkend en onvermijdelijk voor dit type leder. Het heeft een semi-open nerfstructuur waarbij kleur en optiek in de loop der tijd zouden kunnen veranderen door gebruik en door licht. Ook de natuurlijke kenmerken zoals mestvlekken, schrammen, insectenbeten enz. zijn duidelijk terug te zien in dit leder. Puur natuur! Iedere vierkante meter is uniek! Verschil in grip, nerfbeeld en zachtheid zijn het bewijs van echtheid en zijn medebepalend voor dit speciale en onderscheidende leder.


Da Silva de Luxe - Kleuren
da silva de luxe cognacCognac
 
da silva de luxe donkerblauwDonkerblauw
 
da silva de luxe antracietAntraciet
 
da silva de luxe bordeauxBordeaux
 
 
 
 
 

Dutch Leather Collection - lederen bank Hamburg

 
lederen bank Hamburg da silva de luxe leder
 

Bank Hamburg met Da Silva Deluxe soft leder donkerblauw

De design bank Hamburg kenmerkt zich door het robuuste design en is een echte blikvanger in uw woonkamer. De bekleding met het Da Silva de Luxe maakt het plaatje helemaal compleet!

Maar het belangrijkste is het hoogwaardige zachte zitcomfort. Aangezien dit moeilijk onder woorden gebracht kan worden, nodigen we u uit om in alle rust dit comfort in onze showroom te ervaren. We staan voor u klaar om u te adviseren over de verschillende maten, kleuren en andere leersoorten of stoffen waarin deze bank te verkrijgen is.


Product informatie:
- Opbouw: massieve houtdelen en mdf
- Zitkussen: HR koudschuim soft vulling op nozagvering
- Rugkussens: siliconenstaafjes
- Poten: Zwarte metalen poten
- Afwerking kussens: gevouwen naden
- Meekleurend garen of kontrast garen


Afmetingen
Hamburg (BxHxD)

1 zits 95x85x96
2 zits 197x85x96
3 zits 217x85x96
4 zits 237x85x96
Hocker 87x44x87


 
Voor prijzen of vragen zijn we u graag per e-mail of telefonisch tot dienst!