Collectie     Nederlands Deutsche Sprache
Terug naar Dutch Leather CollectionPrijzen kunt u via e-mail aanvragen.

Buffelleer - cowboyleder rust

Cowboy leder - Buffelleer

Cowboy leder is een stoer, solide en oersterk buffelleer. Het oogt robuust en wild, precies zoals het dier zelf. De huiden zijn chroom-gelooid en door en door geverfd. Daarna zijn de nerven gefinished met een combinatie van olie en wax. Het droogmalen aan het einde van het proces geeft het leer zijn zachter en natuurlijke uitstraling. Cowboy leder is uitsluitend gemaakt met aniline verfstoffen, om er zeker van te zijn dat de uitstraling nature is en dat de karakteristieke kenmerken van het leer zichtbaar blijven. De schoonheid van dit leer zijn de tinten in de kleuren, de natuurlijke punten (zoals insectenbeten en krassen) en met name de prachtige nerf-structuur van de buffel. Hoe ouder dit leer wordt, des te mooier het wordt.


Het zitmeubel wordt met de grootste zorg gestoffeerd en bekleed met “echt buffel-leder”. De hele levensgeschiedenis van de buffel is uiterlijk vertegenwoordigd in de huid door middel van littekens, insekten beten, schuurplekken, enz. Dit geeft het leder zijn vintage-look en zorgt dat alle huiddelen uniek zijn, ook met betrekking tot kleurverschillen tussen de verschillende huiddelen.
 
 
 
 
 

Dutch Leather Collection - Hoekbank Frankfurt

 Hoekbank Frankfurt - Sfeerfoto

Hoekbank Frankfurt met stoer Cowboy leder of microvezelstof

De hoekbank Frankfurt combineert industrieel en sixties design. De bekleding met het stoere cowboy leder maakt het plaatje helemaal compleet!

Maar het belangrijkste is het hoogwaardige zitcomfort. Aangezien dit moeilijk onder woorden gebracht kan worden, nodigen we u uit om in alle rust dit comfort in onze showroom te ervaren. We staan voor u klaar om u te adviseren over de verschillende maten, kleuren en andere leersoorten of stoffen waarin deze bank te verkrijgen is.


Tevens verkrijgbaar als 2 zits, 2,5 zits of 3 zits bank.

Product informatie:
- Opbouw: massieve houtdelen en mdf
- Zitkussen: HR koudschuim vulling op nozagvering
- Poten: Zwarte metalen poten
- Afwerking kussens: gevouwen naden
- Meekleurend garen of kontrast garen


Cowboy leder - Buffelleer Kleuren

Buffelleer - cowboylederRustRust
 
Buffelleer - cowboyleder AntracietAntraciet
 
Buffelleer - cowboyleder BlackBlack
 
Buffelleer - cowboyleder TupeTaupe
 
Buffelleer - cowboyleder ChocoChoco
 
Voor prijzen of vragen zijn we u graag per e-mail of telefonisch tot dienst!